Ongo

Szolgáltatás

A szolgáltatást a Confhotel-Net Kft. („Szolgáltató”) nyújtja az itt leírt feltételekkel. A regisztrációval, belépéssel elfogadod ezeket.

A szolgáltatást csak saját felelősségedre használhatod. Felelős vagy a felhasználói neveddel végrehajtott műveletekért, valamint az ezt védő jelszavad biztonságban tartásáért.

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért.

Tartalom

Tartalom alatt értjük a felhasználók által a szolgáltatásba felvitt összes adatot, bejegyzéseket (kép, szöveg, hang, videó), kommenteket.

Az ongo.hu alatt megjelenő tartalmakat a felhasználók (kommentezők) töltik fel és azokért ők vállalják a felelősséget, a Szolgáltató nem.

Az ongo.hu alá csak olyan tartalmakat tölthetsz fel, amik nem sértik harmadik személy szerzői jogait.

A feltöltött tartalmakkal (szövegek, képek, videók stb.) kapcsolatban feljogosítod a Szolgáltatót, hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különböző internetes oldalakon megjelenítse, beleértve az Confhotel-Net Kft által üzemeltetett weboldalakat és azok nyelvi mutációit (pl. c-travel.hu, ongo.ro). A megjelenítés – lehetőség szerint – a forrás megjelölésével történik.

A fenti jogosítványra azért van szükség, hogy Szolgáltató a megjelenő tartalmakat pl. különböző gyűjtőoldalakon, promóciós felületeken (pl. ajánlókban), más, kapcsolódó szolgáltatásban – tehát nem az eredeti ongo.hu-s oldalon – meg tudja jeleníteni. A Szolgáltató nem fogja a feltöltött tartalmaidat pl. könyv formájában kiadni beleegyezésed nélkül – erre a fenti pont alapján nincs is lehetősége.

Ha nem értesz egyet valamelyik konkrét tartalmad egyik felhasználásával, kérheted, hogy a Szolgáltató távolítsa azt el az adott felületről, kivéve a Confhotel-Net Kft. által üzemeltett weboldalak (pl. ongo.ro). A Szolgáltató ezt lehetőségei szerint megteszi, amennyiben ez technikailag lehetséges. A teljes tartalmadra nem kérhetsz ilyen kizárást.

A fent említett tartalmi jellegű felhasználásra vonatkozó feljogosításon túl bármilyen, a szerzői jogról szóló törvény értelmében szerzői jogi védelemben részesülő mű feltöltésével határozatlan időtartamú felhasználási engedélyt adsz a Szolgáltatónak a tartalmak szolgáltatásban történő kezeléséhez szükséges műveletekre, azaz a művek tárolására, másolására, módosítására, terjesztésére, közvetítésére, megjelentetésére, többszörözésére, szerkesztésére, fordítására, formázására. Ezt az engedélyt Szolgáltató továbbadhatja a vele közvetlen vagy közvetett tulajdoni kapcsolatban lévő társvállalatai és szükségszerűen bevonandó alvállalkozói számára (különös tekintettel az Index.hu érdekeltségébe tartozó vállalkozások).

Enélkül nem tudnánk pl. biztonsági másolatot készíttetni a tartalmaidról vagy posztjaidat RSS feedekben megjeleníteni.

A Felhasználó által a Szolgáltató részére a jelen Feltételek elfogadásával átengedett felhasználási engedélyeket a szolgáltatás igénybevételének megszűnése nem érinti, továbbá az átengedett felhasználási jogok kiterjednek az időközben törölt, de a szolgáltató által esetlegesen archivált tartalmakra is. Jelen feltételek elfogadásával tehát tudomásul veszed, hogy a tartalmaid törlésekor biztonsági másolatokon, vagy egyéb helyeken –– maradhatnak tartalmaid, adataid.

Nem tudjuk garantálni, hogy az összes másolatot megsemmisítjük, hiszen ehhez pl. a biztonsági másolatokról visszamenőleg szelektíven kellene törölnünk a tartalmaidat. Tartalmaid ideiglenesen fennmaradhatnak még pl. olyan, a szolgáltatás felületéről elérhető archívumokban vagy gyűjteményekben is, amik a tartalomelemek másolataival dolgoznak (pl. ajánlók).

Nem tölthetsz fel semmilyen, a hatályos jogszabályokba ütköző tartalmat. Nem helyezhetsz el az olvasó-, vagy a mi rendszerünk működését befolyásoló kódot.

Az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény alapján a Szolgáltató nem köteles a tartalmaid moderálására, tartalmuk ellenőrzésére, szerkesztésére.

A szolgáltató csak és kizárólag tárhelyet, felületet biztosít a tartalmak elhelyezésére, azaz a szolgáltató csak „az igénybe vevő által biztosított információt tárolja (tárhelyszolgáltatás)”.

A szolgáltatás igénybevételével hozzájárulsz ahhoz, hogy amennyiben az általad elhelyezett tartalom bármely vonatkozásában jogsértő vagy sérti a Szolgáltató érdekeit, akkor Szolgáltató azt jogosult törölni, módosítani akár saját elhatározásából, akár a tartalommal kapcsolatban érdekeltek kérésére.

A fentiek miatt Szolgáltató fenntartja a jogot a feltöltött tartalmak módosítására, URLjének megváltoztatására, indokolt esetben teljes törlésére.

Reklámok

Feltöltött tartalmaidban, olyan reklám jellegű tartalmat nem helyezhetsz el, amiért harmadik féltől ellenszolgáltatást kapsz. Ettől csak a Szolgáltató engedélyével térhetsz el. A Szolgáltató fenntartja a jogot azon tartalmak törlésére melyek direkt hirdetésként (pl. öncélú tartalmak) jelennnek meg az oldalon.

A Szolgáltatás teljes körű felhasználása ingyenes valamennyi felhasználónk részére. Ahhoz, hogy ezt számodra hosszú távon fenntarthassuk, az Ongo felületeinek bizonyos, jól megkülönböztetett részein fizetett hirdetéseket jelenítünk meg. E reklámok megjelenítése tehát a szolgáltatás része, attól nem elválasztható, ezért kérjük, hogy semmilyen formában ne használj semmilyen, reklámmegjelenítést gátló szoftvert az Ongo látogatása közben. Ellenkező nyilatkozat hiányában az Ongo-ban önmagát regisztráló személy hozzájárulását adja ahhoz, hogy a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos elektronikus levelezés során az Ongo üzemeltetője, a CONFHOTEL-NET Kft önmagáról és az Ongo résztvevőiről harmadik személyeknek reklámot küldjön és adatai marketing célokra felhasználja.

Szolgáltató törekszik arra, hogy az esetlegesen beszúrt extra tartalmak és reklámok lehetőség szerint beleilleszkedjenek az oldalba, ne bontsák meg annak formai megjelenését.

Személyes adatok

Az Ongo rendszerébe történő regisztráláskor legalább az emailcímedet, valamint egy választott becenevet meg kell adnod.

Az Ongo használata közben a hatályos jogszabályok által megengedett módon naplózzuk webes tevékenységeid. A naplókat csak statisztikai célokra használjuk fel, és csak mi férünk hozzájuk.

Az Ongo használata közben a böngésződ bezárásakor sem törlődő cookie fájlokkal azonosítunk, ezzel elkerülhető, hogy minden alkalommal be kelljen lépned a rendszerbe. Ha zavar ez a működés, belépéskor ne válaszd ki a „Jegyezz meg” opciót.

Egyebek

A jelen felhasználási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartjuk. Az esetleges módosításokról értesítést kapsz a változtatás utáni első belépésedkor, illetve az ongo.hu gépházának hírei közt.

A Confhotel-Net Kft. adatkezelési száma: 01351-0001
Levelezési cím: 1126 Budapest, Nagy Jenő u 12.
Székhely: 1072 Budapest, Klauzál u. 30.
Ügyvezető: Matolcsy Ádám